THERESE ALBRECHTSON

Therese Albrechtson är bara 26 år, men har redan hunnit starta och driva fyra företag. Entreprenörskapet inleddes när hon som nittonåring började sälja självförsvarssprayer efter att ha blivit drogad på krogen. Sedan dess har hon genomfört flera affärsidéer och är idag verksam inom mode och it men näst intill hela sin tid ägnar hon åt att föreläsa. Om hon får 1000 personer att starta ett företag så är det bättre samhällsnytta än att hon hade startat 1000 stycken på egen hand. Hon har mottagit en rad utmärkelser, bland annat som bästa entreprenör under trettio år i Europa av BusinessWeek .

Med sin sprudlande energi, glada humör och entusiasm har hon på kort tid blivit en mycket uppskattad talare. Utifrån ledorden ”Våga, vårda, vinn” vill Therese inspirera andra människor att ta steget att förverkliga sina drömmar. Med exempel från sitt eget liv visar hon hur man med stark självkänsla vågar gå sin egen väg och vända motgång till medgång.

Therese bor i Göteborg där hon är född och uppvuxen. Idrott i alla former och framför allt handboll har alltid spelat en central roll i hennes liv. Knäskador satte stopp för den egna karriären, men pojkvännen Michael är proffs i spanska Granollers medan pappa är klubbdirektör och brorsan spelare i Sävehof. Hennes mamma är också gammal handbollsspelare, i just Sävehof. Andra intressen är att shoppa, resa och umgås med familj och vänner.


Företag och organisationer som vill beställa ett större antal böcker ombedes kontakta oss direkt: info@vagavardavinn.seStart Videopresentation Sagt Om Boken Om Therese Albrechtson Om Maria Otterling

©2009 Therese Albrechtson - Epost info@vagavardavinn.se


Läs mer om Therese företag och föreläsningar på www.theresealbrechtson.se